Lomi Lomi

Lomi Lomi is een massage uit Hawaii, die de vier elementen aarde, lucht,water en vuur op een prachtige manier in een vloeiende massage samenbrengt. Zoals andere massages heeft het een zeer ontspannend effect maar het grootste voordeel van lomi lomi is dat het een reinigende , zuiverende invloed op het lichaam heeft. gifstoffen worden sneller afgevoerd. Na de massage voel je je rustig, helder en schoon.

Deze massage wordt gegeven op de tafel met een rubber laken. De tafel wordt verwarmd en ook de olie is warm. Door het rubber laken, kan ik zowel onder als boven op het lichaam tegelijk masseren. Dit geeft een heel bijzondere gewaarwording.  De hersenen kunnen al deze bewegingen niet meer volgen waardoor je hoofd even helemaal stil valt en je lichaam in een diepe ontspanning komt.

Lomi lomi is  effectief bij : hoofdpijn, spanningen, helpt het immuun systeem, helpt het lichaam te reinigen, circulatie van de bloedvaten, stress, overspannenheid, je hoofd tot rust te krijgen en dingen weer helder te zien. Je lichaam en spieren kunnen weer beter functioneren en voedingstoffen opnemen.

Lomi Lomi is als een dans  die je samen beleefd. Dynamisch en ontspannend samenzijn. Ik werk intuïtief , elke massage is weer anders en stem ik af op jou.

Kom langs en beleef deze bijzondere kunst

prijs van deze massage 60 min € 60,-    75 min € 70,-    90 min € 80,-

                                                 105 min € 90,-   120 min € 100,-