Tantra massage voor vrouwen

Een zachte vloeiende massage voor het gehele lichaam. De massage wordt met warme olie op de blote huid gegeven om je uit te nodigen helemaal zacht en ontspannen te worden. Aangeraakt worden is vaak spannend daarom is er veel aandacht voor veiligheid en vertrouwen.

De massage is als een meditatie, zachte rustige aanrakingen zonder doel. De hele massage draait om afstemming en aanwezigheid. De massage is intiem en openend. Je vloeit samen in een veld van zachtheid, rust , openheid en overgave.

Deze massage kan opladend werken maar is niet gericht op seksuele stimulatie of de ontlading daarvan. Wat geraakt wordt is vooral je levensenergie die je op allerlei manieren in je dagelijks leven kunt inzetten.

De aanrakingen hebben een zeer helende en openende werking bij vrouwen die problemen hebben rond intimiteit. Durven ontspannen en genieten zonder oordelen. Alles mag er zijn. Je hoeft niets te veranderen aan wat in het moment voelbaar is.

Bij deze massage is vertrouwen, eerlijkheid en zachtheid  heel belangrijk.  Bij de sessie hoort een intake gesprek en doen we samen een meditatie vooraf.  Ik geef de massage op een sfeervolle tantrische plek. Deze massage wordt in principe  bloot ontvangen.

Duur sessie 2 uur Kosten € 140,-