Tantra sessie voor koppels

Samen op onderzoek gaan, elkaar weer ontmoeten met een frisse blik. Samen de intimiteit aangaan. Jullie gevoeligheid en kwetsbaarheid herontdekken tijdens een tantrisch ritueel.

Een sessie met tantra oefeningen en meditatie die aansluit bij jullie onderzoeksproces. Het leren elkaar een tantrische massage te geven kan een onderdeel vormen van een sessie.

Samen ontspannen in wat er is, zonder iets te hoeven of te moeten. Alles waar laten zijn wat waar is. We zijn vaak bezig met de ander en te weinig met wat voel ik nu eigenlijk en wat vind ik fijn.

Dichter bij elkaar komen betekend ook eerlijk zijn over alles wat zich aandient, ook dat is deel van het proces. Door je hart open te stellen naar de ander en eerlijk te zijn kun je werkelijk dichter bij elkaar komen.

De avond is inclusief een liefdesdrankje, en lekkere hapjes. De sessie wordt gegeven in een sfeervolle ruimte. Een liefdevol cadeau om elkaar te geven. Deze avonden worden gegeven door Mirjam Colijn en Michel de Zwart, een bevriende ervaren therapeut.

Ook is het mogelijk om als stel de tantra  massage van ons te ontvangen.

Een sessie duur ongeveer 3 uur Kosten  € 300,-